Dorpsmarkt De Bilt

Welkom op de dorpsmarkt De Bilt met mooie lokale producten, lekkernijen, proeverijen en muziek. Op de markt staan verschillende lokale ondernemers met hun (h)eerlijke producten.

Het is lente en dat vieren wij met de eerste oogst van lokale producenten! Ook is er aandacht voor de tuin, zo laat Groei & Bloei zien wat je kunt met ‘operatie steenbreek’, zijn er bijenplantjes en allerlei zaaigoed. Josse maakt heerlijke broodjes ‘pulled pork’ van zijn circulaire varenshouderij en er is een yoga workshop. Kinderen kunnen verder lentepotjes versieren, terwijl Cajun Hot Shoes zorgt voor de muziek vanaf 17:30 uur. Kortom ook deze markt mag u weer niet missen!

Bewoners van de dorpsstraat waarderen het zeer als u met de fiets komt. Parkeren kant evt. wel bij tuincentrum Ranzijn.

Dorpsmarkt promoten?

volg ons op Facebook.

 

Download onderstaande afbeelding voor op uw website en/of maak een printje van de flyer zodra hij hieronder beschikbaar is:

Marktkraam houders

Op dorpsmarkt De Bilt staat lokaal geproduceerd, gezond en milieuvriendelijk voedsel centraal.

Om de markt aantrekkelijk te maken voor bezoekers proberen we naast voedsel ook enkele andere non-food ondernemers een plek te bieden. Hierbij vinden we het belangrijk dat het duurzame producten zijn met een transparant, goed verhaal.

Ben jij een lokale (gemeente De Bilt) ondernemer en voldoe je tenminste aan 2 van onderstaande voorwaarden, dan kom je in aanmerking voor een marktkraam;

  • je vindt duurzaamheid belangrijk
  • je verbouwt/werkt met biologische producten
  • je hebt een initiatief op het gebied van duurzaam voedsel of duurzaamheid in het algemeen.

Past jouw onderneming hierbij? Wordt deelnemer op dorpsmarkt De Bilt!

Lees de voorwaarden voor marktkraam houder en geef je op voor de volgende dorpsmarkt!

Voorwaarden marktkraam houders

Na aanmelding ontvangt de aanmelder een ontvangstbevestiging. 2 weken voorafgaand aan de markt wordt deelname definitief vastgesteld en ook de factuur voor de marktkraam voldaan.

Word marktkraam houder

Je bent een duurzame, lokale (voedsel)ondernemer en wilt meedoen als marktkraam houder

Locatie

Op het dorpsplein aan de Dorpsstraat in de Bilt is voldoende ruimte voor een kleine en gezellige markt met 10 kramen.

De locatie is bijzonder en heeft bovendien historische waarde. Op de Dorpsstraat in de Bilt is lang een markt geweest. Bewoners herinneren zich dat nog.

Samen met Vereniging het Oude Dorp halen we met de Dorpsmarkt De Bilt gezelligheid van een markt terug naar de dorpsstraat in De Bilt.

Betrokken bij de Dorpsmarkt

Steun ons initiatief

Doe met ons mee