Biltsheerlijk fietsen start 2 juni

Beleven van voedselproductie 

In gemeente De Bilt zijn veel producenten op een milieuvriendelijke manier met voedsel bezig. Zij hebben samen met ons fantastische fietsroutes ontworpen en stellen regelmatig hun bedrijf open om hun geheimen met jou te delen!

Het startschot

Om 12 uur geeft Wethouder Bakker het startschot voor een (h)eerlijk fietsseizoen wordt op boerderij De Bonte Parels aan de Korssesteeg 3 in Westbroek.

Zaterdag 2 juni 2018 staan vanaf 11 uur de staldeuren open bij de familie Hennipman. Hier word je hartelijk ontvangen met koffie, thee en limonade.

Ga mee met wethouder Madeleine Bakker (wethouder onderwijs, jeugdbeleid en kinderopvang, recreatie en toerisme, sport) voor een rondleiding over het biologische melkveebedrijf en er is veel te beleven voor jong en oud! De festiviteiten gaan door tot 16.00uur

Op deze dag zijn bovendien alle bedrijven langs de route geopend!

Fietsroutes

Westbroek

Maartensdijk

De Bilt

Groenekan

Voor een digitale versie, download je de route in de IZI Travel app. Deze app kun je downloaden in de diverse app-stores.

Stap 1: installeer de IZI Travel app

Stap 2: Zoek op “Biltsheerlijk”

Stap 3: Kies je route

Stap 4: Stap op de fiets en ontdek onze Biltse smaken!

Dit brengt je bij (biologische) zuivel, vers geoogste groenten, kruiden, prachtig vlees en zoete honing. De fietsroutes zijn beschikbaar voor jong & oud. In lengte variëren onze routes van 8 tot 18 km, met diverse stop- en rustpunten. De routes zijn door verbindingspaden ook te koppelen. Trek er op uit en vul je fietstas met lokaal geproduceerde lekkernijen!

Vertel ons wat je van de route vond: info@biltsheerlijk.nl

Betrokken bij Biltsheerlijk

Blijf op de hoogte

Doe met ons mee