Biltsheerlijk fietsen start 2 juni

Beleven van voedselproductie 

In gemeente De Bilt zijn veel producenten op een milieuvriendelijke manier met voedsel bezig. Zij hebben samen met ons fantastische fietsroutes ontworpen en stellen regelmatig hun bedrijf open om hun geheimen met jou te delen!

Het Biltsheerlijk fietsseizoen is begonnen!

Zaterdag 2 juni 2018 was iedereen er klaar voor. Wethouder Madeleine Bakker (wethouder onderwijs, jeugdbeleid en kinderopvang, recreatie en toerisme, sport) heeft de fietsroutes officieel geopend bij boerderij De Bonte Parels in Westbroek.

De routes zijn elke dag te fietsen.

De meeste bedrijven zijn op zaterdag geopend, maar om echt zeker te weten of je ‘even binnen mag kijken’ kun je het beste op de website van de desbetreffende producent kijken voor de openingstijden.

Wij wensen iedereen heel veel fietsplezier!

Fietsroutes

Klik op onderstaande afbeeldingen om de fietsroutes uit te printen

Westbroek

Maartensdijk

De Bilt

Groenekan

Voor een digitale versie, download je de route in de IZI Travel app. Deze app kun je downloaden in de diverse app-stores.

Stap 1: installeer de IZI Travel app

Stap 2: Zoek op “Biltsheerlijk”

Stap 3: Kies je route

Stap 4: Stap op de fiets en ontdek onze Biltse smaken!

Dit brengt je bij (biologische) zuivel, vers geoogste groenten, kruiden, prachtig vlees en zoete honing. De fietsroutes zijn beschikbaar voor jong & oud. In lengte variëren onze routes van 8 tot 18 km, met diverse stop- en rustpunten. De routes zijn door verbindingspaden ook te koppelen. Trek er op uit en vul je fietstas met lokaal geproduceerde lekkernijen!

Vertel ons wat je van de route vond: info@biltsheerlijk.nl

Betrokken bij Biltsheerlijk

Blijf op de hoogte

Doe met ons mee